CazareParticularI.info - Sightseeing info and tourist guide on Romania in Europe

Cazare la munte particulari 2013

Acest minunat apartament Luxor Busteni din România este situat la parterul unui bloc din Busteni și se află la doar un kilometru de Castelul Cantacuzino. Apartamentul are două dormitoare cu paturi matrimoniale king-size. Există o baie elegantă cu o cadă. Zona de living conține o canapea extensibilă, fotolii, masuta de cafea, DVD player, Wi-Fi și un TV cu canale prin satelit. Această proprietate, beneficiaza incalzire prin centrala termica si de un loc de parcare.

Apartamentul Luxor Busteni din România se află chiar în spatele hotelului Silva, unde oaspeții noștri se pot bucura de facilitățile terenului de sport unde turistii pot juca tenis, fotbal, badminton, volei și handbal. Castelul Bran (care este, de asemenea, cunoscut sub numele de Castelul lui Dracula) este la doar 45 de kilometri distanță. In Busteni turistii se pot bucura de pârtiile de schi, biserici minunate, monumente, muzee și castele.

http://www.bustenicazare.blogspot.comRetrieved from "http://aboutus.com/index.php?title=CazareParticularI.info&oldid=38620513"