C5solutions.biz

Title

i-observer Powerful Digital Surveillance

Description

I-observer is het platform van C5 Software BV, een resultaatgericht en snelgroeiend bedrijf, opgericht in 2002 en gevestigd in Amersfoort. I-observer helpt mensen en organisaties bij het creëren van een veilige werk- en leefomgeving in een snel veranderende beveiligingssituatie. Het i-observer platform is ontworpen om video management te integreren met andere technologieën zoals VOIP, data applicaties en domotica.

Integratie met en uitbreiden van het platform is eenvoudig omdat de interfaces zijn gebaseerd op open standaarden. De efficiëntie van het platform maakt het mogelijk om 1000 camera’s met 1 server op te nemen en het aantal servers ongelimiteerd uit te breiden. Door gebruik te maken van service georiënteerde architectuur en .Net 2.0 technologie bent u verzekert van optimale schaalbaarheid en flexibiliteit. I-observer is robuust, future proof en eenvoudig te gebruiken en is de basis voor de beveiligingssystemen. Het platform ondersteunt IP en Mobiele telefoons, PDA’s, web clients en Windows.

Visie i-observer

Technologische vooruitgang is een rekbaar begrip en op meerdere manieren interpreteerbaar. C5 software zet technologie in als middel voor het realiseren van security management doelstellingen van organisaties waarbij performance van hardware en software geen beperkende factor mogen zijn. i-observer is gebouwd met open standaarden die ingezet worden om de veranderende behoefte van de security manager beheersbaar te maken en het potentieel van beschikbare technologie optimaal te benutten. Nieuwe technologie wordt alleen ingezet als het een positieve werking heeft op de stabiliteit, betrouwbaarheid en schaalbaarheid van de oplossing.

read more

Languages

English

Contact

C5 Solutions
Amersfoort UTRECHT
Netherlands 3812SV
+1.31065323398

Logos

Logo-c5solutions-biz.gif

Additional Information

Related DomainsRetrieved from "http://aboutus.com/index.php?title=C5solutions.biz&oldid=13185923"