Bhv-nl.nl

Title

BHV Opleiding | BHV Cursus | BHV Trainning

Description

Excerpted from the website description:

BHV-NL is hét opleidingsinstituut voor de BHV, EHBO, ontruimingsplannen en VCA opleidingen. Al meer dan 5 jaar een vertrouwd adres voor...

Languages

Nederlands (Dutch)

Address

Busken Huetlaan 22
waddinexveen, waddinexveen 2741ah Netherlands

Contact

H. Bouman
+31 (0)652421437

Additional Information

BHV-NL is hét opleidingsinstituut voor de BHV, EHBO, ontruimingsplannen en VCA opleidingen. Al meer dan 5 jaar een vertrouwd adres voor deze opleidingen.

Onze instructeurs krijgen met regelmaat bijscholing om de nieuwste ontwikkelen te volgen.

De boeken die door ons zelf uitgegeven worden wordt maandelijks bijgesteld om ook hier weer het laatste nieuws in te kunnen verwerken.

Onze instructeurs zijn zowel bij "Het Oranje Kruis", "De Reanimatie Raad (NRR) en "Nederlands Instituut Bedrijfshulpverlening (NIBHV) erkend.

Omdat onze instructeurs de diverse erkenningen hebben kunnen wij ook gecombineerde cursussen aanbieden. Denk hierbij is aan een ontruimingsoefening bij een BHV-herhaling of u wilt wat meer weten van de "eerste hulp" als BHV-er. Vraag naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Onze cursussen vinden plaats in het hele land op veel verschillende momenten in het jaar. Er is dus altijd wel een cursus bij u in de buurt!

Wat dacht u om eens een georganiseerde brandoefening op uw bedrijf te organiseren. Dit kunnen wij verzorgen voor grote fabrieken, grote kantoorpanden of hotels. Om het geheel realistisch over te laten komen werken wij dan met lotussen en rookmachines. Na afloop van zo`n oefening evalueren wij met de BHV-ers in uw organisatie en maken hier een rapport over. Vraag eens aan ons wat wij daarin kunnen betekenen.

In Schiedam, Waddinxveen en Almere zijn open inschrijvingen. Naast cursussen via ‘open inschrijving? verzorgen wij “in-company” trainingen bij bedrijven en instellingen. Om aan de cursussen en trainingenmee te doen, heeft u geen speciale vooropleiding nodig. We maken gebruik van het modernste lesmateriaal dat je optimaal voorbereidt op het examen. Alle cursussen voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Je vindt bij BHV-NL dus met zekerheid de juiste en de beste cursus en training! Voor directe informatie kunt u ons bereiken op de volgende manier:

External Links


Domain Resolution

This domain resolves to the following IP addresses:


Retrieved from "http://aboutus.com/index.php?title=Bhv-nl.nl&oldid=60713535"