AtHomeArt.hu

About AtHomeArt.hu

Az AHA - At Home Art lakberendezéssel és lakástextillel foglalkozik. Termékeink között megtalálhatók a párnák, ágyterítok, ágytakarók, asztalterítok, szonyegek, tányéralátétek, futók.

Márkanév / Cégnév / Trademark / Company name

AHA - At Home Art

Cégfilozófia / Company Philosophy

Az At Home Art Kft megalapítása egy merőben új elgondoláson alapszik.

Divat a lakberendezésben?

Furcsának tűnhet a gondolat, de a lakberendezésben is van divat, vannak követendő trendek. Bizonyára mindenki tapasztalta már, hogy ha új ruhát vesz fel, az új ruhával közérzete is megváltozik. Ugyanez történik, ha egy új tárgy kerül környezetünkbe, például, ha kicseréljük a kispárnákat a nappaliban, vagy feltesszük a karácsonyi asztalterítőt.

Mi, ezt a közérzet-javulást szeretnénk elérni minden kedves vásárlónknál, egyedi tervezésű, divatos, színes, kedvező árú termékeink megvásárlásával. Persze sok egyszerű, mindennapi használatra alkalmas áru is kerül a polcokra, de szerepel a kínálatunkban ajándéknak való és drágább, egyedi termék is.

Fontos számunkra, hogy segítsünk a vevőinknek egy ízlésvilágot kialakítani otthonaikban, ezért teljes kollekciókat kínálunk. Tervezőink kollekciói egységesek és összehangoltak, szín és formavilágra bontottak, melyeket Indiában, Egyiptomban, Kínában, Törökországban és Szíriában gyártatunk.

Hiszünk abban, hogy ezek az árucikkek, és kultúra hiányzik a magyar piacról, viszont a kereslet folyamatosan nő. A felépített lakásokat be kell rendezni, és egyre több lakberendezésről szóló újság ontja a lakásra vonatkozó divat trendeket. Őszintén hiszünk abban, hogy mindenki egy saját és egyedi lakásba szeret hazaérni, amely különbözik másokétól, ezért inkább a termékeink sokszínűségét hangsúlyoztuk ki a kollekciók kialakításánál és nem a mennyiségre fókuszáltuk.

Országszerte több partnerrel állunk kapcsolatban és jelenleg a saját franchise-hálózatunk kiteljesítésével is foglalkozunk. Viszonteladóink vannak szerte az országban, ahol a kollekcióink egészben vagy részben megtalálhatók.

Több környező országba is értékesítjük termékeinket, melyek megtalálhatóak Szlovákiában, Romániában és Szlovéniában is. Szlovákiában márkabolt-hálózatunk működik.

Franchise üzletek / Franchise shops

MAGYARORSZÁG / HUNGARY

Szolgáltatások / Services

  • függönyvarrás
  • lakberendezési segítség
  • törzsvásárlói kártya
  • díszcsomagolás
  • pénzvisszafizetési garancia
  • franchise rendszer
  • nagykereskedelem

Termékcsoportok / Products

Nyelv / Language

  • magyar (Hungarian)
  • angol (English)

External Links

Kategória / Categories

Lakberendezés - Lakástextil - Ajándék - Dísztárgy - Dekoráció - Képkeretek - Fotóalbumok - Párnák - Ágytakarók - Függönyök - Vázák

Domain Resolution

This domain resolves to the following IP addresses:


Retrieved from "http://aboutus.com/index.php?title=AtHomeArt.hu&oldid=59302875"