ArtHotel.hu egy családbarát hotel weblapja

Title

ART Hotel Zalakaros

Description

Excerpted from the website description:

Az ART Hotel Zalakaros egy közelmúltban felújított wellness hotel. Szép környezetben és igen kedvező szolgáltatásokkal várja kedves vendégeit egész évben. Az idelátogató vendégeket fedett wellness központtal várják, ahol különleges szolgáltatásként élvezheti a zalakarosi termálvíz jótékony hatásait.

A hotel egész évben akciós ajánlatokat kínálnak kínál az idelátogatóknak.

Zalakaros, Hotel, wellness, hotel Zalakaros

Languages

Hungarian, english

Contact

Cím: H-8749 Zalakaros, Üdülő sor 2.

Telefon: +36 93 541-940

FAX: +36 93 541-941

E-mail:

Additional Information

Az ART Hotel Zalakaros kialakítás a közelmúltban történt felújításnak köszönhetően olyan kialakítással rendelkezik, amely különösen alkalmas nagy családdal érkezők számára. A szobák egy része egymásba nyitható ezzel biztosítva a kényelmes szállást. A gyermekek számára jó idő esetén az udvaron található nagy parkosított játszótér áll rendelkezésre. Rossz időben a játszószobában szórakozhatnak.

A kirándulás kedvelőinek Zalakaros és a környéke kínál számos szép uticélt, ahova érdemes ellátogatni. A zalai dombok között számos aranyos kistelepülés és természeti szépség található. A térség egész évben számos rendezvénnyel várja a szórakozni vágyókat.

A hotel folyamatos akciós kínálattal várja vendégeit. Ezek között megtalálja a hűségprogram akciós ajánlatainak részleteiről a hotel oldalán olvashat. Fizetési eszközként az Üdülési Csekket is választhatja.

Related Domains

External Links

Domain Resolution

This domain resolves to the following IP addresses:


Retrieved from "http://aboutus.com/index.php?title=ArtHotel.hu&oldid=59011581"