A2IProjekt.hr PARKET, PARKETAR, PARKETI, PODOPOLAGAČ, BAJCANJE, BAJC, ULJE

About A2IProjekt.hr

PARKET, PARKETARSKI RADOVI, PARKETAR, PODOPOLAGAČ, PARKETI S više od 15 godina iskustva u izvođenju parketarskih radova, danas tvrtka A2I projekt doo pruža kompletnu uslugu u podopolagačkoj djelatnosti , prema zahtjevima korisnika naših usluga Naša tvrtka je prepoznatjiva po kvaliteti usluge, te jedinstvenom i inovativnom pristupu koji rezultira zadovoljstvom naših klijenata. Stručnost, znanje fleksibilnost i profesionalnost ključne su osobine za koje A2I Projekt doo se zauzima, uz transparentne i prihvatljive cjene svojih usluga i poštivanje načela poslovne etike.

Ako ste u procesu uređenja stana, adaptacije, nadogradnje Vašeg doma ili planirate graditi novi, odabir podova je veliki temelj dizajna svakog životnog ili radnog prostora. Odabir kvalitetnih parketa može transformirati bilo koju prostoriju iz građevinskog sivila u spektakularan prostor.

Parketi bilo domaće vrste, egzotični ili neke druge vrste su dodir elegancije za bilo koju prostoriju u kući i stanu. Uz mnoge Sorte i vrste drva koje možete odabrati, imate i mnoge opcije završnih obrada, dimenzija letvica, i samih vrsta parketa. Predstavljamo Vam Internet stranice naše tvrtke! Ovdje ćete doznati više o svemu čime se bavimo. Iza nas je veliko iskustvo i cijeli niz završenih podopolagačkih i parketarskih projekata. Upoznajte A2I Projekt d.o.o.

Glavni ciljevi naše tvrtke su postizanje potpunog zadovoljstva korisnika naših podopolagačkih usluga, kroz transparentno poslovanje, prihvatljive cijene izvođenja naših radova i ispunjenje dogovorenih rokova završetka radova. Nudimo vam znanje,iskustvo, savjetovanje, planiranje i kompletnu podršku kroz razdoblje odluka oko odabira podnih obloga za Vaš dom, a zatim i kvalitetnu izvedbu i ugradnju bilo da se radi o klasičnim, gotovim parketima ili drugim podnim oblogama. Radovi koje izvodimo uz klasične parketarske i podopolagačke radove kao što su postava, preslagivanje, brušenje, lakiranje, vosak, ulja i sl. Izvodimo i ostale radove poput postave laminata, gotovih parketa, pluta, tapisona, pvc podova...

Specijalizirani smo za izvedbu kompletnih rješenja sanacije podnih konstrukcija na drvenim daskama u starim djelovima grada.kroz tzv. suhomontažne podove, također imamo veliko izvedbeno iskustvo s Bajcanjem, uljima u bojama, gotovim parketima... Surađujemo s mnogim tvrtkama specijaliziranim za proizvodnju ljepila, lakova i svega ostalog potrebnog za izvođenje parketarskih radova.

Koristimo visoko kvalitetne materijale i uz primjenu vrhunskih alata i strojeva stvaramo visoku estetsku vrijednost vašeg poda. Pregledajte našu ponudu izvođenja svih vrsta radova i vrsta materijala koje svakodnevno koristimo.

Ulja za podove od samih su se početaka koristila za obradu površine podova. Upravo zbog duge tradicije i što njihovom upotrebom podovi dobivaju blago baršunastu površinu otvorenih pora, ulja su posebno omiljena kao prirodna zaštita i njega. Prije svega uljem za parket postižemo najprirodniji izgled u zaštiti parketa.

Vosak i ulje su metode koje su se prvotno koristile za obradu površina. Uljni i vosak sustavi ne stvaraju film. Oni se većinom proizvode na bazi prirodnih sirovina, stoga su neutralnog mirisa i sadrže malo ili uopće ne sadrže otapala.

Svilenkasto mekana, neutralna površina otvorenih pora pozitivno djeluje na sobnu klimu zbog neprekinute regulacije vlage drvenog poda.

Ulja za parkete se na tržištu nude u različitim bojama ili transparentna. Ulje za parket se treba nanositi i obrađivati isključivo prema uputama proizvođača ulja.

U većini slučajeva potrebno je strojno obrađivati površinu radi boljeg nanošenja i ravnomjernosti nanosa. Male prostorije mogu se polirati ručno, dok za veće površine je potrebna strojna obrada.

Domain Resolution

This domain resolves to the following IP addresses:


Retrieved from "http://aboutus.com/index.php?title=A2IProjekt.hr&oldid=56809646"