612BusinessBoost.nl

6.12 Businessboost

Top03 2.jpg

6.12 businessboost is een vertrouwd referentiesysteem. Als u een dienst en product georiënteerde onderneming heeft is uw grootste bron van nieuwe klanten uw bestaande klanten. Waarom zou u uw bestaande klanten voor het doorverwijzen voor nieuwe klanten niet belonen. Met 6.12 businessboost beloont u uw klanten wanneer zij nieuwe veelbelovende contacten aanbrengen.

Wat is 6.12 Businessboost

In de wereld van vandaag wordt de consument gebombardeerd door vele marketing berichten per dag. Het wordt steeds moeilijker om prospects nog aan te spreken. 6.12 Businessboost speelt hierop in met een goede service in zakelijke dienstverlening.

6.12 Businessboost is een vertrouwde manier voor het genereren van leads (doorverwijzingen). De grootste bron voor nieuwe potentiële klanten zijn uw bestaande klanten. Het aansporen van deze klanten om nieuwe klanten naar u toe te verwijzen is een logische, eenvoudige manier om leads te werven. U doet een beroep op de loyaliteit van uw klanten.

Hoe werkt 6.12 Businessboost

Registreer

Registreer uw bedrijf op de website van 6.12 Businessboost. Dit is binnen 1 à 2 minuten gebeurt. Daarnaast geeft u bij uw registratie aan welke beloning u uitlooft aan een succesvolle lead (doorverwijzing). Dit kan bijvoorbeeld een geldbeloning of een cadeaubon zijn. U selecteert zelf onder welke criteria de beloning uitgegeven wordt.


Vertel

Vertel uw klanten en andere contacten dat zij een beloning voor een succesvolle doorverwijzing kunnen ontvangen. 6.12 Businessboost maakt dit gemakkelijk. Wij hebben een vooropgestelde e-mail met de link naar uw persoonlijke pagina opgesteld die u alleen maar hoeft te versturen naar de contacten die u op de hoogte wilt stellen. Hiervoor kunt u ook in uw persoonlijke 6.12 Businessboost Content Management Systeem.


Bezoek

Uw contacten hebben uw e-mail ontvangen en bezoeken uw persoonlijke pagina op 6.12 Businessboost. Deze bevat onder andere uw logo, bedrijfsactiviteiten, nieuws en informatie over uw beloning. Wanneer uw contact een lead voor u heeft, kan deze worden ingevuld via de website. Uw klanten en contacten hoeven zich hiervoor niet te registreren.


Ontvang

Zodra de lead verstuurd is door uw contacten, krijgt u een e-mail hierover van Businessboost. Deze e-mail bevat alle contactinformatie van de persoon die u de verwijzing geeft en alle informatie van het bedrijf dat eventueel gebruik wil maken van uw product of dienst. Hier kunt u dan contact mee opnemen.


Beloon

Wanneer uw aangeboden lead inderdaad een succes wordt, dan kunt u de persoon die u de verwijzing gaf belonen. U ontvangt van ons een factuur voor deze beloning en na betaling sturen wij de beloning naar uw contactpersoon. Via 6.12 Businessboost beheert u op deze gemakkelijke manier al uw verwijzingsactiviteiten.

De voordelen van 6.12 Businessboost

Het is flexibel. U beslist hoe uw klanten voor succesvolle leads (doorverwijzingen) worden beloond. Contante geldbeloning, een digitale cadeaubon of een speciale aanbieding; het is allemaal mogelijk.


Het is rendabel. U betaalt slechts een beloning voor een succesvolle doorverwijzing die aan uw criteria voldoet.


6.12 Businessboost is één centrale plaats om al uw activiteiten rondom leads bij te houden. U heeft de beschikking over uw eigen Content Management Systeem en een persoonlijke bedrijfspagina.


In plaats van het achtervolgen van leads in een overvolle markt kunt u met 6.12 Business Boost leads ontvangen van mensen die u kent en vertrouwd.


Wanneer u een goed product of een goede dienst heeft afgeleverd, zullen uw bestaande klanten u graag aanbevelen bij hun contacten.


Nieuwe klanten die via een verwijzing bij u terecht komen zullen u sneller vertrouwen. Hierdoor zullen zij minder onderhandelen en ook sneller zelf mensen aanbevelen.


6.12 Businessboost is ontworpen voor uw gemak. Het werkt snel en logisch, zodat u zich bezig kunt houden met de kernactiviteiten van uw bedrijf.

Wat kost 6.12 Businessboost

Ten eerste betaald u €50,- per jaar. Dit is voor:

- De vermelding op de website www.612businessboost.nl

- De vermelding in de webgids van 6.12 Businessboost.

- De vermelding in de zoekmachine van 6.12 Businessboost.

- Uw persoonlijke homepage, met uitleg over uw bedrijf en de mogelijkheden voor uw klanten en partners.


Daarnaast betaald u voor elke goedgekeurde doorverwijzing 5% van het beloningsbedrag aan 6.12 Businessboost. Geeft u bijvoorbeeld €100,- beloning, dan betaald u daarvan 5%, is €5,-, aan 6.12 Businessboost. Uw totale kosten voor een beloning komen zo dus op €105 euro. Het is belangrijk om in acht te nemen dat u slechts een beloning voor een succesvolle doorverwijzing betaald. Dit betekent dat de doorverwijzing in een verkoop moet resulteren voor u betaald

Address

Sophialaan 49
1075 BN Amsterdam
NETHERLANDS

Contact

6.12 Businessboost
T: +31(0)20-7500860
F: +31(0)20-7516612
E: info@612businessboost.nl
W: www.612businessboost.nl

External Links

Frankwatching: Online belonen voor doorverwijzen

Related Domains


Category

Domain Resolution

This domain resolves to the following IP addresses:


Retrieved from "http://aboutus.com/index.php?title=612BusinessBoost.nl&oldid=56120196"