123gold.nl is Nederland's specialist voor trouwringen en verlovingsringen

Trouwringen en verlovingsringen bij Steinberg / 123gold Nederland

Trouwringen zijn waarschijnlijk de meest emotionele sieraden die ons een leven lang begeleiden. Als uitvinder van de trouwring-configurator is 123gold de absolute trendsetter bij trouwringen. Al de eerste versie van onze trouwring-configurator in 2002 bevatte meer dan 1 miljoen individueel configureerbare producten. Intussen is het bij de 5e versie van de configurator mogelijk voor ieder individu een unieke trouwring te ontwerpen. Bij Steinberg / 123gold Nederland vindt u voor iedere gelegenheid de bijpassende ring of het handgemaakte sieraad. Of u nu trouwringen, verlovingsringen, vriendschapsringen, partnerringen of simpelweg sieraden die uw liefde tot uitdrukking brengen wilt, in de uitgebreide collectie van Steinberg / 123gold Nederland met haar unieke design-mogelijkheden, zult u dat vinden wat u zoekt. Ook gecertificeerde diamanten vindt u bij Steinberg / 123gold Nederland.
ring.jpg


Met veel passie heeft Steinberg / 123gold Nederland zich tot taak gesteld de individuele wensen van haar klanten te vervullen. Ten eerste kan het toekomstige bruidspaar uit een collectie van meer dan 1.000 trouwring-modellen kiezen, ten tweede kan de keuze met behulp van de trouwring-configurator dusdanig aangepast worden, dat de unieke trouwringen de stijl en persoonlijkheid van het bruidspaar tot uitdrukking brengen. Het design-team informeert bij internationale trendbureaus naar actuele en toekomstige trends en verwerkt deze in haar ontwerpen. Verlovingsringen, vrienschapsringen, partnerringen en sieraden zijn de verdere specialisaties van Steinberg / 123gold Nederland. Ook hier kan de klant haar ringen individueel ontwerpen. U kunt bijvoorbeeld de legering of de steenzetting aanpassen naar wens.

Steinberg / 123gold Nederland loopt voorop bij de presentatie van de ringen in de configurator, haar bediengemak en de voortdurende technische verderontwikkeling. Hierdoor kunnen de door de klant ontworpen ringen zeer goed gepresenteerd worden en de eindprijs meteen berekend. De verbinding van de configurator met haar producenten betekent voor Steinberg / 123gold Nederland dat wij een zeer nauwkeurige en snelle productie kunnen waarborgen.

Steinberg / 123gold Nederland: Maximale keuze voor kleine prijzen!

Trouwringen, verlovingsringen en andere producten

Social media

  • 3188364f61a5caec6cea3db52bd7ee92.png: [}}} Facebook]
  • 846ccd6cf422489a6efc5302b6c475af.png: @123gold_nl
  • gplus-16.png: [}}} Google+]
  • 713dd48c4564fec4fca3a0628bce8a7b.png: [}}} LinkedIn]


Related Domains

Domain Resolution

This domain resolves to the following IP addresses:


Retrieved from "http://aboutus.com/index.php?title=123gold.nl&oldid=69886404"